Recent Posts

  Pikkr homo trekant

  ...

  Jeg syns dette var veldig slitsomt å ta stilling til,heldigvis ble det aldri noe av. Jeg tror ikke det behøver å bety at mannen din er homo. Noen fantaserer om å se partneren med en annen. Uansett er det veldig mye å be kona om. Ikke noe man skal gjøre for å være snill med partneren.

  Hvis du ikke virkelig vil selv bør du si nei. Aldri i verden om jeg hadde gjort noe slikt hvis min mann hadde foreslått det. Det er ufattelig respektløst mot deg. Her er jeg helt på linje med Gargamel - med mindre du selv tenner på ideen og virkelig vil så sier du nei. Dette er ikke noe man gjør for å være grei mot partneren. Jeg er av den oppfatning at man av og til kan strekke seg litt ekstra i sexlivet for å glede partneren, men dette er laaaangt over streken. Hva jeg ville gjort er helt uvesentlig, det er deg, din kropp og dine følelser det er snakk om nå.

  Jeg vet forøvrig ikke hvordan jeg ville reagert, men noen trekant hadde nok ikke vært aktuelt, bare tanken på han kjæresten min skulle foreslå det er så fjern at jeg ikke klarer å forestille meg det engang. Handler ikke forhold om å være åpne med hverandre da? Også når det gjelder seksuelle lyster? Jo, men det er vel å gå litt over streken når han til og med har fått tak i en fyr selv om hun ettertrykkelig har sagt nei?

  Njæ, både og tenker jeg. Hun er da tydelig tent, så for meg virker det som om mannen hennes vet hva hun liker og prøvde seg med en annen vinkling. Hun kan ds fortsatt si nei. Nå var jo spørsmålet hvordan jeg personlig hadde reagert hvis jeg hadde opplevd en slik situasjon.

  Ikke en diskusjon om hva som i dagens samfunn er et politisk riktig svar. Dette er å gamble med det nære og sårbare båndet som er mellom to som har valgt å være sammen i et forpliktende forhold. Som kvinne trenger jeg å bli både elsket, sett, begjært og beskyttet. Forholdet vårt er mer enn sex. For meg er dette utenkelig. Er det slik at noe i deg har lyst, så er det vel bare å gjøre det.

  Det er vel strengt tatt ikke "trekant" om de to mannfolka ikke skal holde på med hverandre, men at hun du blir tatt etter tur av to menn. Det jeg ville vært mest engstelig for uansett på hvilken måte en utenforstående blandes inn i et etablert pars sexliv, er hvordan det vil bli etterpå.

  I fantasiene får man det akkurat som man vil og man kan "spole tilbake" og ta det om igjen med endringer om man vil. I virkeligheten kan slike ting medføre vanskelige følelser. Det kan derfor bli et problem.

  Jeg skjønner ikke at folk tenner på slikt. Men vi er alle forskjellige. Det er omtrent stikk motsatt av hva jeg ville ønsket meg. Jeg er ikke sosialist med dama altså. Det hadde virkelig ikke tent meg, heller motsatt virkning!! Vet ikke om jeg hadde orket og levd i et forhold med en så besatt mann. Gå bak ryggen din å chatte eller søke etter kandidater. Høres ikke helt normalt ut, rett og slett. For meg er dette heeeeelt utenkelig og rett og slett kvalmende. Mye som kan fantaserer om, men det er jo laaaaangt unna å gjennomføre i rl.

  Omg - hvordan tar du dette? Denne tanken slo meg også. Dette temaet går igjen i flere innlegg, med samme skrivemåte og ordbruk. Virker som en besatt person, rett og slett. Jeg havnet opp i noe slik. Jeg og min ekssamboer.. Vi hadde sex med annet par.

  Dummeste jeg har gjort. Men forholdet holdt på å ryke. Og var egentlig ødelagt før det. Men det sto iallefall ikke til å redde etter partnerbytte Jeg var usikker på om jeg ville ha det, men jeg hadde det. Etterpå så ble det bare krangling: Vil aldri igjen gjøre noe slikt. I utgangspunktet var jeg helt imot det, men jeg var frustrert over krangling og at vi hadde problemer i forholdet vårt, og da gjorde jeg det.

  Noe av det dummeste jeg har gjort i mitt liv!. Eksen min maste også om at vi skulle ha trekant, med min eneste venninne. Jeg sa til slutt at hvis vi noen gang skulle ha trekant så måtte det bli med en annen enn min venninne. Da sa han at da kunne det bli det samme. Han hadde vel egentlig ikke lyst på trekant, men å få lov til å ha sex med min venninne. Fatter virkelig ikke hvordan jeg greide å bli i det forholdet i så mange år allikevel så fikk jeg hjelp til å komme meg ut av det.

  Jeg følte meg unormal siden mine har mast om både trekanter, partnerbytte osv. Men tydeligvis er det flere som har partnere som har gjort det. Jeg synes ikke du skal føle deg skitten og ekkel. Sex er noe de aller fleste av oss nyter, og det kan være vel så godt med samme som med motsatt kjønn, enten du er heterofil eller bifil. Det kan hende noe av tenningen lå i det "forbudte" elementet, at du gjorde noe du trodde du aldri skulle gjøre, og at dette var noe nytt for det. Det kan også hende du rett og slett er bifil, men akkurat merkelappen er jo ikke så viktig.

  Hvis du likte det, tente på det og det var godt, så syns jeg du skal forsøke å legge vekk tankene om at du er skitten og ekkel.

  Gratulerer med å ha kommet ut av skapet Kanskje er du bifil, kanskje finner du ut at du ikke tenner på kvinner i det hele tatt etter dette. Uansett, flott at du har hatt gode seksuelle opplevelser og turt å ta steget.

  Jeg kjenner mange flotte homofile menn, og jeg skjønner ikke hva folk har med andre folks sengeaktiviteter å gjøre egentlige. Vær stolt og nyt livet! Spesielt, av en merkelig grunn, har homofile ofte vanskeligst for å forstå dem som er bifile og akseptere denne legningen.

  Jeg kaller det intoleranse. For folkens, det er det det er. Dere vet selv jævlig godt hvordan det føles å bli fortalt at man skal ha en annen legning enn man selv føler man har. Så kutt for helvete ut denne uviljen til å akseptere at det faktisk går bifile mennesker omkring iblant oss.

  Hva du er vet ikke jeg, og ikke betyr det noe heller så lenge du har det godt med deg selv. Jeg kan si noe om hva du ikke er, og det er skitten og ekkel! Selv er jeg veldig bi nysgjerrig og kunne gjerne tenkt meg en trekant mann-mann-dame, hvor jeg er den ene mannen altså. Og da er det snakk om litt kos mellom mannfolka også. Mange som er litt bi!

  Det er da bare deilig det. Livet er for kort kos deg. Ja jeg innrømmer at jeg blir råtent av sånt som dette her!

  You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

  Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Jeg mann hadde sex med en homse » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted June 2, Selv er jeg trodde jeg en heterofil mann.

  Jeg føler meg fryktelig ekkel og skitten på samme tid som jeg føler så utrolig tilfredsstilt! Share this post Link to post Share on other sites.

  Report post  ·  2. Ikke noe er mer mannlig enn to menn som har sex. Report post  ·  3. Ingenting ekkelt og skittent med det.

  BILLIG THAI MASSASJE OSLO HOMO FREE DATING SITES UK

  Find a fuck buddy knulle bøsse i oslo

  hovedårsaker til at homofoner med ulikt genus oppstår, nemlig fonologi, semantikk og morfologi. på geometriske former som er nøytrum: triangel MN “ trekant” (også “slaginstrument”) og I pikk m1 (norr pikkr, besl med *pigg) penis. tenkt meg en trekant mann-mann-dame, hvor jeg er den ene mannen altså. Ikke tenk på det med bi, homo, hetero og alt mellom der. apr Homofili kommer av de greske ordene homo, som kan bety «menneske» en rosa trekant (til minne om merkingen av homoseksuelle fanger i.